Ne spreglejte

BUCIKE za pripenjanje papirja na PLUTO Piši-Briši® BP25DS

Piši-Briši® BUCIKE za pripenjanje papirja na oglasne table in vitrine s PLUTO ali FILCEM. 25 bucik s plastičnim gumbom različnih barv.
Proizvajalec: Piši-Briši®
Cena:
Prodajna cena: 2,44 €
Cena brez DDV: 2,00 €
DDV: 0,44 €
Izdelek na zalogi
Opis

Bucike za pritrjevanje papirnatega materiala na plutasto, tekstilno ali penasto površino, s plastičnim gumbom v različnih barvah za prijemanje in kovinsko ostjo, ki se zarine v podlago. 

V kompletu je 25 bucik

IME ARTIKLA:
  Piši-Briši® BUCIKE za oglasno PLUTA tablo
KODA ARTIKLA:
 BP25DS 
NAMEMBNOST:
 za PISARNO ali DOM.
 Pritrjevanje papirnatega materiala na mehko površino.
ARTIKEL VSEBUJE:
 25 bucik s plastičnimi kapicami različnih barv. 
DODATNO:
 -. 

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.