Ne spreglejte

LISTKI popisni za AKTIVNOSTNE PLANERJE 12x12cm Rocada Skinny Notes RD-NTS1212

Rocada popisni LISTKI za AKTIVNOSTNE PLANERJE 12x12cm Skinny Notes, zaradi statične privlačnosti se primejo stekla, kovine, zidov ali lesa, so drsno premični in večkratno uporabni, zadnja bela stran za Piši-Briši markerje. 25 oranžnih, 25 modrih, 25 rumenih in 25 zelenih.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Prodajna cena: 20,74 €
Cena brez DDV: 17,00 €
DDV: 3,74 €
Izdelek na zalogi
Opis

Skinny Notes popisni LISTKI za AKTIVNOSTNE PLANERJE španske blagovne znamke ROCADA so namenjeni pritrjevanju na bele magnetne table brez magnetkov ali lepila za izmenjavo informacij za aktivnosti, ki potekajo v organizacijah in potrebujejo hipno razrešitev. 

Zaradi statične privlačnosti se primejo stekla, kovine, zidov ali lesa, so drsno premični in večkratno uporabni, zadnja bela stran z večkratno uporabo pri Piši-Briši markerjih. 25 oranžnih, 25 modrih, 25 rumenih in 25 zelenih.  

PISALNA POVRŠINA:
 mere 12 x 12 cm.
NAMEMBNOST:
 Popisni listki za aktivnostne planerje so namenjeni hitremu in učinkovitemu razreševanju situacij v organizacijah z vizualno izmenjavo informacij. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 Listke za pritrjevanje na vertikalne površine brez uporabe magnetkov, lepila ali bucik. 4 barve v blokcih po 25 listkov (oranžna, modra, rumena in zelena), skupaj torej 100. 
DODATNO:
 dokup Piši-Briši ali navadnega (alkoholnega) permanentnega markerja.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!