Ne spreglejte

BELA projekcijska TABLA 100x150cm Rocada SkinBoard NBT-6421MAT

Rocada BELA TABLA SkinBoard 100x150cm z matirano pisalno površino za projiciranje slike s projektorja ali suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + pribor za montažo s 4-imi stenskimi konzolami ter 96cm POLIČKA.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Prodajna cena: 157,38 €
Cena brez DDV: 129,00 €
DDV: 28,38 €
Izdelek na zalogi
Opis

PROJEKCIJSKA SkinBoard bela magnetna tabla z matirano površino španske blagovne znamke ROCADA je namenjena projeciranju slike s projektorja ali normalni uporabi s Piši-Briši markerji. Preseneča z domišljeno (patentirano) zasnovo brez okvirja ter minimalističnim dizajnom za zahtevnejše kupce, ki omogoča skoraj nevidno stikanje dveh (ali več) tabel, s čimer se pridobi praktično neskončno pisalno/projekcijsko/magnetno površino

Prašno lakirana pisalna površina z matirano površino je namenjena hitremu in enostavnemu brisanju Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. S pazljivostjo pri izbiri čistilnih sredstev je dolgoletna in neproblematična uporaba zagotovljena. Tabli je priložen montažni pribor ter polička za markerje, ki jo lahko pritrdite na spodnji rob table, ali pa tudi ne

IME ARTIKLA:
 Rocada SkinBoard projekcijska magnetna tabla 
KODA ARTIKLA:
 NBT-6421MAT
PISALNA POVRŠINA:
 mere 100 x 150 cm (višina x širina).
 Prašno lakirana pločevina z matirano površino,
 primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z običajno magnetno gobico ostajajo maščobne sledi Piši-Briši markerjev, ki jih umeten filc (preveč gladek in premalo grabljiv) enostavno ne more potegniti s površine table. Ponavadi smo priporočali uporabo posebnega čistila za Piši-Briši table, z razmahom prodaje mikrovlakenskih krp pa je za čiščenje in popolno belino površine najbolje uporabiti večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija na spraskani tabli z matirano površino je okrnjena ali otežena!!! 
NAMEMBNOST:
 za ŠOLO, PISARNO ali DOM.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA:
 1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priloženega kartona, ki ima vrisane pozicije konzol glede na postavitev table,
 2. korak: izvrtanje 4-ih lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol v steno,
 3. korak: tablo se nato fiksira na magnetne stenske konzole.
 Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča
ARTIKEL VSEBUJE:
 belo magnetno tablo, poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložke za stensko montažo. 
DODATNO:
 dve PROJEKCIJSKI SkinBoard tabli, skupaj postavljeni pokonci, merita 150 x 200 cm, kar ustreza 4:3 projekcijskemu razmerju poslovnega projektorja (SVGA ali XGA resolucija), kar omogoča 25% večjo sliko kot pri matiranih tablah z aluminijastim okvirjem, saj imajo zaradi omejitev pri izdelavi najvišjo možno višino 120 cm.

MERE in TEŽE:
 višina table = 100 cm,
 širina table = 150 cm,
 debelina table = 1 cm (debelina pločevine 0.7 mm),
 teža table = 8.9 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.