Ne spreglejte

BELA steklena TABLA 40x60cm Piši-Briši® Maglass MGB4060W

Piši-Briši® BELA TABLA Maglass 40x60cm s STEKLENO pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in močne magnetke + pribor za montažo ter črn MARKER na magnetnem stojalu z GOBICO.
Proizvajalec: Piši-Briši®
Cena:
Prodajna cena: 37,82 €
Cena brez DDV: 31,00 €
DDV: 6,82 €
Izdelek na zalogi
Opis

Steklena magnetna tabla registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima najboljšo pisalno površino za hitro in enostavno večnamenskih Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, primerna pa je tudi za uporabo magnetkov pri obešanju papirnatega materiala, vendar samo pod pogojem, da so le-ti dovolj močni. Njena prednost je tudi neproblematična uporaba markerjev s tekočo kredo. Na steklenih tablah držijo samo posebno močni magnetki, kot so npr. 2x3® Power MAGNETKI (šifra AM150)! 

Kaljeno steklo ima trdoto preko 8H, kar je občutno več od belih magnetnih tabel z lakirano površino (4H), s toplotno obdelavo stekla pri 700°C in več. Pisanje in brisanje je zaradi tega dosti boljše kot pri vseh ostalih tipih tabel, Piši-Briši markerji pa po brisanju z magnetno gobico ne puščajo sledov, t.i. "senc". Kaljeno steklo ima od običajnega večjo stabilnost in odpornost na frontalne udarce, kar je pomembno pri samemu transportu in varnosti (kaljeno steklo je 4 do 5-krat močnejše od navadnega). Na zadnji strani je zaradi ojačitve in možnosti uporabe magnetov prilepljena jeklena pločevina. 

Pisalna površina iz kaljenega stekla omogoča praktično doživljensko neproblematično uporabo. Stenska pritrditev je zelo enostavna, saj je potrebno izvrtati samo dve luknji! Tabli je priložen Piši-Briši marker na magnetnem držalu, ki ima na spodnji stran filc za brisanje napisanega

IME ARTIKLA:
 Piši-Briši® steklena magnetna tabla bele barve 
KODA ARTIKLA:
 MGB4060W 
PISALNA POVRŠINA:
 mere 40 x 60 cm (višina x širina).
 Kaljeno steklo na jekleni plošči,
 zaradi česar je tabla primerna tudi za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini po brisanju ni sledov markerjev; večnamenski Piši-Briši markerji se brišejo na suh način z magnetno gobico, markerji s tekočo kredo pa z mokro krpo.
 Za čiščenje pisalne površine uporabljajte samo čistila za steklo in gospodinjsko gobasto krpo. V primeru prask se črnilo zaleze vanje, kar pomeni težko čiščenje steklene površine, ki je kvalitativno na nivoju avtomobilskih stekel. 
NAMEMBNOST:
 za DOM, PISARNO ali PROIZVODNJO (višje temperature, prah).
 Uporaba večnamenskih Piši-Briši in markerjev s tekočo kredo,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih (tudi v temperaturno ekstremnih) zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA:
 1. korak: izvrtanje dveh lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov. Vijaka privijačite samo toliko, da je glava visoka 4 mm, 
 2. korak: tablo se na zadnji strani natakne na glavi vijakov, v ta namen so na tabli štiri enaka sidrna mesta. Zgornja sta namenjena nataknitvi, spodnja pa za enakomeren odmik od stene.
 Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 stekleno magnetno tablo, Piši-Briši marker z magnetnim držalom - gobico, vijaka in vložka za stensko montažo. Za suhomontažne stene potrebujete drugačne stenske vložke, ki zmanjšujejo točkovni pritisk na (Knauf) steno. 
DODATNO:
 dokup ustreznih večnamenskih Piši-Briši markerjev (npr. 2x3® MARKER MultiBoard) ali močnih magnetkov (npr. 2x3® MAGNETKI Power)

MERE in TEŽE:
 višina table = 40 cm,
 širina table = 60 cm,
 globina table = 9 mm,
 teža table = 2.8 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 25 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.