Ne spreglejte

BELA steklena TABLA 100x200cm Piši-Briši® Maglass MGB100200W

Piši-Briši® BELA TABLA Maglass 100x200cm s STEKLENO pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in močne magnetke + pribor za montažo s 4-imi stenskimi konzolami, 20cm alu POLIČKA ter magnetna GOBICA.
Proizvajalec: Piši-Briši®
Cena:
Prodajna cena: 208,62 €
Cena brez DDV: 171,00 €
DDV: 37,62 €
Izdelek na zalogi
Opis

Steklena magnetna tabla registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima najboljšo pisalno površino za hitro in enostavno brisanje večnamenskih Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, primerna pa je tudi za uporabo magnetkov pri obešanju papirnatega materiala, vendar samo pod pogojem, da so le-ti dovolj močni. Njena prednost je tudi neproblematična uporaba markerjev s tekočo kredo. Na steklenih tablah držijo samo posebno močni magnetki, kot so npr. 2x3® Power MAGNETKI (šifra AM150)! 

Kaljeno steklo ima trdoto preko 8H, kar je občutno več od belih magnetnih tabel z lakirano površino (4H), s toplotno obdelavo stekla pri 700°C in več. Pisanje in brisanje je zaradi tega dosti boljše kot pri vseh ostalih tipih tabel, Piši-Briši markerji pa po brisanju z magnetno gobico ne puščajo sledov, t.i. "senc". Kaljeno steklo ima od običajnega večjo stabilnost in odpornost na frontalne udarce, kar je pomembno pri samemu transportu in varnosti (kaljeno steklo je 4 do 5-krat močnejše od navadnega). Na zadnji strani je zaradi ojačitve in možnosti uporabe magnetov prilepljena jeklena pločevina. 

Pisalna površina iz kaljenega stekla omogoča praktično doživljensko neproblematično uporabo. Stenska pritrditev z uporabo 4-ih konzol! Tabli je priložena 30cm aluminijasta polička in magnetna gobica za brisanje napisanega

IME ARTIKLA:
 Piši-Briši® steklena magnetna tabla bele barve 
KODA ARTIKLA:
 MGB100200W 
PISALNA POVRŠINA:
 mere 100 x 200 cm (višina x širina).
 Kaljeno steklo na jekleni plošči,
 zaradi česar je tabla primerna tudi za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini po brisanju ni sledov markerjev; večnamenski Piši-Briši markerji se brišejo na suh način z magnetno gobico, markerji s tekočo kredo pa z mokro krpo.
 Za čiščenje pisalne površine uporabljajte samo čistila za steklo in gospodinjsko gobasto krpo. V primeru prask se črnilo zaleze vanje, kar pomeni težko čiščenje steklene površine, ki je kvalitativno na nivoju avtomobilskih stekel. 
NAMEMBNOST:
 za DOM, PISARNO ali PROIZVODNJO (višje temperature, prah).
 Uporaba večnamenskih Piši-Briši in markerjev s tekočo kredo,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA:
 1. korak: izvrtanje štirih lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov. Zgornji konzoli ne privijačite do konca, da ju boste kasneje lahko porinili navzdol na zgornji rob table, 
 2. korak: tablo se nasloni na spodnji konzoli, namesti pokrivala konzol in nato prisloni še zgornji rob table. Kot zadnji korak spustite še zgornji konzoli z nameščenima pokrivaloma.
 Pozicija table na steni je priporočeno ležeča. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 stekleno magnetno tablo, 20 cm aluminijasto poličko, magnetno gobico, konzole, vijake in vložke za stensko montažo. Za suhomontažne stene potrebujete drugačne stenske vložke, ki zmanjšujejo točkovni pritisk na (Knauf) steno. 
DODATNO:
 dokup ustreznih večnamenskih Piši-Briši markerjev (npr. 2x3® MARKER MultiBoard) ali močnih magnetkov (npr. 2x3® MAGNETKI Power)

MERE in TEŽE:
 višina table = 100 cm,
 širina table = 200 cm,
 višina table =  mm,
 teža table = 23.9 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 25 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.