Ne spreglejte

BELA 5-v-1 TABLA 90x120 Piši-Briši® AluFrame W6912X s priborom

Piši-Briši® BELA TABLA v alu okvirju 90x120cm (90x240cm z odprtima kriloma) s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + pribor za montažo s 4-imi stenskimi konzolami, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.
Proizvajalec: Piši-Briši®
Cena:
Prodajna cena: 190,32 €
Cena brez DDV: 156,00 €
DDV: 34,32 €
Izdelek na zalogi
Opis

Preklopna bela magnetna tabla registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Ob preklopu kril se pisalna površina izdatno poveča ali skrije vnaprej pripravljeno vsebino. 

Namenjena je stabilni pritrditvi na steno s 4-imi kovinskimi konzolami na njen aluminijasti okvir, v kolikor pa so potrebe po mobilni ali samostoječi tabli, se dokupi Stojalo za table AluFrame (šifra artikla ST 120). 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložen montažni pribor ter komplet s Piši-Briši markerji v 4-ih barvah, magnetno gobico za suho brisanje, sprej čistilom za popolno belino pisalne površine in magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!)

IME ARTIKLA:
 Piši-Briši® Preklopna bela magnetna tabla 
KODA ARTIKLA:
 W6912X 
PISALNA POVRŠINA:
 osnovna ploskev table z merami 90 x 120 cm (višina x širina), 240 cm pa z odpiranjem 60 cm kril.
 Lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 

NAMEMBNOST:
 za ŠOLO ali PISARNO.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA:
 1. korak: pritrditev konzol (4x) iz pribora table na steno, zgornji naj se ne privijačita čisto do konca,
 2. korak: tablo se postavi na spodnji stenski konzoli, jo prisloni k steni in zgornji konzoli potisne navzdol tako, da vse štiri trdno objamejo aluminijasti okvir.
 Pri pritrditvi na ST 120 stojalo so konzole in njihova uporaba ista kot pri stenski montaži. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 belo magnetno tablo, 4 konzole z vijaki ter vložki za stensko montažo, 4 Piši-Briši markerje v črni, modri, rdeči in zeleni barvi, magnetno gobico s filcema, sprej čistilo za belo pisalno površino in magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!). 
DODATNO:
 dokup AluFrame stojala s kolesi ST 120,
 možnost izdelave laminacijske samolepilne folije s potiskom po željah stranke. 

MERE in TEŽE:
 višina table skupaj z okvirjem = 90 cm,
 širina osnovne ploskve table skupaj z okvirjem = 120 cm (z odpiranjem obeh 60 cm kril na 240 cm),
 globina okvirja table pri obeh odprtih krilih = 17 mm (PVC kotnik = 20 mm),
 teža table = 12 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.