Ne spreglejte

BELA magnetna TABLA 90x120cm 2x3® SlimFrame TSA129

2x3® BELA TABLA v alu okvirju 90x120cm s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + pribor za montažo, črn MARKER ter trije rdeči MAGNETKI.
Proizvajalec: 2x3®
Cena:
Prodajna cena: 63,44 €
Cena brez DDV: 52,00 €
DDV: 11,44 €
Izdelek na zalogi
Opis

SlimFrame bela magnetna tabla v elegantnem alu okvirju evropske blagovne znamke 2x3® ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno preko plastičnih kotnikov (glava vijakov je pokrita s svetlo sivim plastičnim pokrovčkom). 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložena 30cm alu polička, montažni pribor, Piši-Briši marker in trije magnetki za pritrjevanje papirja

IME ARTIKLA:
 2x3® bela magnetna tabla SlimFrame 
KODA ARTIKLA:
 TSA129 
PISALNA POVRŠINA:
 mere z okvirjem 90 x 120 cm (višina x širina).
 Lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 
NAMEMBNOST:
 za PISARNO ali DOM.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA:
 1. korak: odstranitev pokrovčkov na kotnikih in ustrezna označitev točk za vrtanje v steno (4x),
 2. korak: izvrtanje 4-ih lukenj, vstavitev stenskih vložkov za vijake,
 3. korak: prislonitev table k steni in pritrditev s priloženimi vijaki,
 4. korak: ponovna namestitev pokrovčkov na kotnike, da se pokrijejo glave vijakov.
 Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 belo magnetno tablo, montažni pribor, Piši-Briši marker ter tri magnetke. 
DODATNO:
 dokup Piši-Briši markerjev različnih barv, dodatnih magnetkov za papir, magnetne gobice za suho brisanje ali čistila za pisalno površino. 

MERE in TEŽE:
 višina table skupaj z okvirjem = 90 cm,
 širina table skupaj z okvirjem = 120 cm,
 mere transportnega kartona = 91 x 136 x 3 cm,
 teža table s transportnim kartonom = 6.1 kg
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.