Ne spreglejte

TABLE PIŠI - BRIŠI

Običajno je bela površina table lakirana, kar omogoča več let neproblematične uporabe. Naslednja kakovostna stopnja od lakiranih pa so emajlirane table, ki pa jih vse bolj nadomeščajo steklene table, saj le te ne potrebujejo praktično nobenega vzdrževanja (čiščenja s posebnimi čistili). Lakirane table piši briši imajo lahko aluminijast okvir, ki opravlja nosilno, zaščitno in estetsko funkcijo, table brez okvirja pa so zaradi patentirane zasnove namenjene minimalističnemu dizajnu ali modularni sestavi v večje dimenzije, ki ne posega v prostor, ampak se celo z njim zlijejo.

 

Kako se tabla piši briši čisti?

Tabla piši briši zahteva pozornost pri uporabi čistilnih sredstev, saj zaradi relativno hitro umazane magnetne gobice za suho brisanje postajajo vedno bolj lisaste, kar pa zelo enostavno reši mikrovlakenska gobica iz katerekoli trgovine in posebno, namensko čistilo za Piši-Briši table. Za lakirane table nikakor ne uporabljajte kopalniških abrazivnih čistilnih sredstev, ali pa tistih z vsebnostjo alkohola! 

V naši ponudbi najdete tudi table piši briši za otroke!

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 13:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.