Ne spreglejte

KREDNA stoječa TABLA z obliko JELKE Securit® Silhouette T3DTREE

Securit® 3D ČRNA KREDNA TABLA s silhueto BOŽIČNEGA DREVESA za puščanje sporočil z uporabo markerjev s tekočo kredo. Omejena serija s tremi markerji bele, rdeče in zelene barve!
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 8,54 €
Cena brez DDV: 7,00 €
DDV: 1,54 €
Izdelek na zalogi
Opis

3D ČRNO TABLO nizozemske blagovne znamke Securit® se v samostoječo silhueto predmeta ali osebe hitro sestavi iz tesno prilegajočih kosov. Namenjena je dekoraciji prostora ali puščanju sporočil na katerokoli vodoravni površini, s črno gladko površino iz melamina pa je primerna samo za uporabo markerjev s tekočo kredo, ki se jih po uporabi briše z mokro mikrovlakensko krpico.

IME ARTIKLA:
 Securit 3D ČRNA TABLA.
KODA ARTIKLA:
 T3DTREE
NAMEMBNOST:
 Dekoracija prostora, puščanje sporočil.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Tablico z vsemi sestavnimi deli ter tri kredne markerje v beli, rdeči in zeleni barvi.
DODATNO:
 Vodoodporne markerje s tekočo kredo (niso v kompletu!) odstrani posebno čistilo s šifro SECCLEANKL.

MERE in TEŽE:
 Dimenzija 14 x 4.3 x 22 cm (Š x D x V);
 teža 0.8 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.