Ne spreglejte

OPOMNIK iz PLUTE in ČRNE TABLE Securit® - tulipan FBCBTULIP

Securit® stenski OPOMNIK z obliko tulipana za uporabo mokrobrisnih markerjev s tekočo kredo ali stebla iz PLUTE za pripenjanje papirja z bucikami + samolepilni trakovi za montažo, BEL marker ter šest bucik.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 17,08 €
Cena brez DDV: 14,00 €
DDV: 3,08 €
Izdelek na zalogi
Opis

Stenski ORGANIZER z obliko tulipana nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjen pisanju opomnikov s kredamarkerji ali pa pripenjanju stvari s čustveno noto na vidno mesto. 

Črne table imajo gladko površino iz lakiranega in obstojnega melamina za markerje s tekočo kredo, ki se jih briše z mokro krpo, table iz plute za pripenjanje pa imajo površino pridobljeno z obdelavo skorje hrasta plutovca. V kompletu s tablami je bel kredamarker in bucike za pripenjanje (6x). Vse table imajo samolepilne trakove za hitro in enostavno pritrditev na katerokoli ravno površino, ker pa so na "ježek" princip, lahko posamezno tablo potegnete s stene in jo uredite na mizi ali pultu. 

IME ARTIKLA: 
 Securit® stenski organizer iz romboidov 
KODA ARTIKLA: 
 FBCBDIA 
NAMEMBNOST:
 stenski opomnik ali organizator lahkih predmetov. Ali pa samo za zabavo... 
ARTIKEL VSEBUJE:
 4 črne table, 3 table iz plute, 1 kredamarker, 6 bucik in samolepilne trakove za stensko pritrditev. 
DODATNO: 
 dokup dodatnih bucik. 

MERE in TEŽE:
 širina table = 33.2 cm, 
 višina table = 22.4 cm, 
 debelina table = 0.3 cm, 
 teža table = 0.05 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!