Ne spreglejte

MAGNETI za AKTIVNOSTNE PLANERJE na beli tabli Rocada Smiley RD-SMILEY15

Rocada MAGNETI Smiley za AKTIVNOSTNE PLANERJE na beli tabli s kovinsko pisalno površino. 5 zelenih z zadovoljnim obrazom, 5 rumenih in 5 rdečih z nezadovoljnim izrazom.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Prodajna cena: 17,08 €
Cena brez DDV: 14,00 €
DDV: 3,08 €
Izdelek na zalogi
Opis

Smiley MAGNETKI za AKTIVNOSTNE PLANERJE španske blagovne znamke ROCADA so namenjeni pritrjevanju na bele magnetne table za izmenjavo informacij glede poteka aktivnosti, ki potekajo v organizacijah in potrebujejo hipno razrešitev. 

Zaradi magnetne privlačnosti se primejo kovine. 5 zelenih z zadovoljnim obrazom, 5 rumenih in 5 rdečih z nezadovoljnim izrazom.  

VELIKOST:
 mere 45 x 45 x 2 mm.
NAMEMBNOST:
 Magnetki za aktivnostne planerje so namenjeni hitremu in učinkovitemu razreševanju situacij v organizacijah z vizualno izmenjavo informacij. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 5 zelenih magnetov z zadovoljnim obrazom, 5 rumenih in 5 rdečih z nezadovoljnim izrazom. 
DODATNO:
 - .

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Smo odprti in imamo normalni delovni čas, ogled izdelkov pa zaradi trenutnih razmer v državi žal ni možen.