Ne spreglejte

FLIPCHART - mobilen 100x150cm Rocada SkinBoard +ZAČETNI komplet NBT-6875X

Rocada mobilen FLIPCHART SkinBoard 100x150cm na KOLESCIH s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + 20-listni BLOK papirja, POLIČKA za markerje, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Cena z DDV: 315,98 €
Prodajna cena: 268,58 €
Cena brez DDV: 220,15 €
Popust: -47,40 €
DDV: 48,43 €
Preveri rok dobave.
Opis

MOBILNI FLIPCHART SkinBoard z modro magnetno pisalno površino španske blagovne znamke ROCADA je namenjen samostoječi, mobilni uporabi in preseneča z domišljeno (patentirano) zasnovo brez okvirja ter minimalističnim dizajnom za zahtevnejše kupce. Stojalo omogoča montažo table na sprednjo in zadnjo stran, kar pri dokupljeni dodatni tabli (katerakoli SkinBoard tabla z merami 100x150cm) pomeni obojestransko uporabo.

Prašno lakirana pisalna površina je namenjena hitremu in enostavnemu brisanju Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. S pazljivostjo pri izbiri čistilnih sredstev je dolgoletna in neproblematična uporaba zagotovljena. Tabli je priložen montažni pribor, flipchart letev z 90x65cm blokom papirja ter polička za markerje, ki jo lahko pritrdite na spodnji rob table, ali pa tudi ne, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji v 4-ih barvah, magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za papir (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).

IME ARTIKLA:
 Rocada SkinBoard mobilni flipchart na kolesih
KODA ARTIKLA:
 NBT-6875X
PISALNA POVRŠINA:
lakirana pločevina v beli barvi:
 mere z okvirjem 100 x 150 cm (višina x širina),
 primerna za uporabo Piši-Briši markerjev ali magnetkov. 
papir v bloku z 20-imi listi:
 mere 90 x 65 cm (višina x širina),
 primeren za uporabo flipchart in Piši-Briši markerjev. 

NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z običajno magnetno gobico ostajajo maščobne sledi Piši-Briši markerjev, ki jih umeten filc (preveč gladek in premalo grabljiv) enostavno ne more potegniti s površine table. Ponavadi smo priporočali uporabo posebnega čistila za Piši-Briši table, z razmahom prodaje mikrovlakenskih krp pa je za čiščenje in popolno belino površine najbolje uporabiti večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija na spraskani tabli z matirano površino je okrnjena ali otežena!!! 
NAMEMBNOST:
 za ŠOLO, PISARNO ali DOM.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Tabla je namenjena rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA:
 1. korak: sestava stojala po priloženih navodilih,
 2. korak: tablo se nato pritrdi na stojalo, nato se na vrh table zatakne še flipchart letev z blokom papirja.
ARTIKEL VSEBUJE:
 modro magnetno tablo in stojalo na kolesih z zavoro, flipchart letev z 20-listnim blokom papirja 90 x 65 cm, poličko za markerje, Piši-Briši markerje, magnetno gobico, sprej čistilo za belo pisalno površino in magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).
DODATNO:
 možnost izdelave laminacijske samolepilne folije s potiskom po željah stranke,
 dokup dodatne table za drugo stran stojala (SkinBoard 100x150cm).

MERE in TEŽE:
 višina pisalne površine = 100 cm,
 širina pisalne površine = 150 cm,
 višina stojala = 187 cm,
 širina stojala = 150 cm,
 debelina cevi stojala = 5 cm,
 globina noge stojala = 55 cm,
 debelina table = 1 cm (debelina pločevine 0.7 mm),
 skupna teža = 33.9 kg.
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!