Ne spreglejte

FLIPCHART - mobilen 104x68cm Rocada Touch +ZAČETNI komplet RD-617X

Rocada mobilen FLIPCHART Touch 104x68cm na KOLESCIH s hitro enoročno nastavitvijo višine pisalne površine za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + 20-listni BLOK papirja, POLIČKA za markerje, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Prodajna cena: 180,56 €
Cena brez DDV: 148,00 €
DDV: 32,56 €
Izdelek na zalogi
Opis

MOBILNI FLIPCHART španske blagovne znamke ROCADA ima blok papirja in pod njim belo magnetno pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje odtrganega papirja na teleskopskih rokah. Tabla ima možnost hitre prilagoditve višine z eno roko. 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima v osnovi prilagodljivo flipchart letev za pritrditev bloka papirja, teleskopske roke za odtrgane kose papirja, poličko za markerje ter 20-listni blok papirja, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji in magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirja (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!)

IME ARTIKLA:
 Rocada nastavljiv mobilni flipchart 
KODA ARTIKLA:
 RD-617X 
PISALNA POVRŠINA
lakirana pločevina v beli barvi:
 mere z okvirjem 104 x 68 cm (višina x širina),
 primerna za uporabo Piši-Briši markerjev ali magnetkov. 
papir v bloku z 20-imi listi:
 mere 90 x 65 cm (višina x širina),
 primeren za uporabo flipchart in Piši-Briši markerjev. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 
NAMEMBNOST:
 za SEJNO SOBO, ŠOLO ali PISARNO s poljubnim premikanjem po prostoru, vsako od petih kolesc ima zavoro.
 uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico (na beli magnetni površini),
 Pritrjevanje bloka papirja s pomočjo prilagodljive flipchart letve na vrhu table (razmak med kljukicama 25 - 50 cm) ter pripenjanje odtrganih (popisanih) listov na dve iztegljivi roki.
 Bele table in flipcharti so namenjeni rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 mobilno belo magnetno tablo, prilagodljivo flipchart letev, teleskopski roki, poličko za markerje ter 20-listni blok papirja, Piši-Briši markerje, magnetno gobico, sprej čistilo za belo pisalno površino in magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!)
DODATNO:
 - 

MERE in TEŽE:
 višina pisalne površine = 104 cm,
 širina pisalne površine = 68 cm,
 širina table z iztegnjenima teleskopskima rokama = 180 cm,
 prilagodljiva višina table od 170 do 190 cm,
 premer noge s kolesi = 64 cm,
 teža table = 16.1 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!