Najljubši izdelki

OGLASNA VITRINA - osvetljena in vodotesna 6xA4 Securit® - magnetna MCS6A4LSS

Securit vsevremenska STENSKA SVETLOBNA LED OGLASNA VITRINA 99x52cm, okvir iz brušenega nerjavečega jekla, prostor: 6x A4 list pokončno ali ležeče v dveh vrstah.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Cena z DDV: 386,74 €
Prodajna cena: 328,73 €
Cena brez DDV: 269,45 €
Popust: -58,01 €
DDV: 59,28 €
Izdelek na zalogi
Opis

SVETLOBNA LED OGLASNA VITRINA 99x52cm nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjena MOBILNI uporabi s stabilnim stojalom na dveh kolescih, ki lajšata premikanje po prostoru brez prask na podu. Z vsevremenska zasnovo je namenjena zunanji uporabi z LED osvetlitvijo v slabših svetlobnih pogojih. V primeru prevelike oddaljenosti od električnega napajanja lahko osvetlitev priključite na akumulatorsko baterijo, ki se jo dokupi posebej.

Okvir in stojalo sta iz visokokakovostnega brušenega nerjavečega jekla z magnetnim hrbtiščem za pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. Vratca se odklepajo s ključem in so hidravlično podprta s teleskopsko palico, kaljeno steklo v njih pa zagotavlja varnost in ima UV zaščito proti razbarvanju na vročem soncu. Vitrina je idealna za ulični prikaz jedilnega lista tako podnevi, kot tudi v slabših svetlobnih pogojih v mraku ali ponoči, lahko pa se seveda uporablja tudi za oglaševanje druge ponudbe. 

IME ARTIKLA
- Securit stenska vsevremenska svetlobna LED oglasna vitrina;
KODA ARTIKLA
- MCS6A4LSS;
OGLASNA POVRŠINA
- 99 x 52 cm (višina x širina);
- prikaz 6-ih listov A4 formata pokončno v dveh vrstah;
- magnetno hrbtišče za uporabo magnetkov;
- kaljeno steklo z UV zaščito;
- vratca s hidravlično teleskopsko palico;
- odpiranje s ključem;
OSVETLITEV
- 72 LED-ic;
- 16 barv;
- 5 načinov prikazovanja (stroboskopski, močan, pojenjujoč, utripajoč in enakomeren);
- 10 jakosti svetlosti;
- 5 m kabel za napajanje;
- daljinski upravljalec;

MERE in TEŽE
- višina vitrine = 99 cm;
- širina vitrine = 52 cm;
- teža vitrine = 19 kg;
- višina stojala = 120 cm;
- teža stojala = 19 kg;
GARANCIJA
- splošna 1 leto;

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!