Najljubši izdelki

OGLASNA VITRINA - stenska 6xA4 vodotesna z osvetlitvijo Securit® MCS6A4LSS

Securit® stenska vodotesna OGLASNA VITRINA za zunanjo uporabo z LED osvetlitvijo ter belim hrbtiščem za pritrjevanje 6x A4 list papirja z magnetki (posebej) + pribor za montažo, ključ za zaklepanje ter daljinec za upravljanje s svetlobnimi efekti.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Cena z DDV: 386,74 €
Prodajna cena: 328,73 €
Cena brez DDV: 269,45 €
Popust: -58,01 €
DDV: 59,28 €
Izdelek na zalogi
Opis

Stenska in vodotesna OGLASNA VITRINA nizozemske blagovne znamke Securit® z belim hrbtiščem v notranjosti za pritrjevanje šestih A4 listov z magnetki, osvetljenim z LEDicami

V kompletu s priborom za montažo ter ključem za zaklepanje. Za uporabo na stojalu je potrebno dokupiti artikel MCSBA120, baterija pa je artikel MCSBATT (cca 10h osvetlitve).

- prikaz 6 listov A4 formata pokončno v treh vrstah;
hrbtišče: belo lakirano jeklo za uporabo magnetkov;
okvir: nerjavno jeklo, odpiranje s ključem;
osvetlitev; LED lučke, 5 m kabel za napajanje, daljinski upravljalec.

MERE in TEŽE
- višina vitrine = 78 cm;
- širina vitrine = 50.7 cm;
- dolžina vitrine = 5 cm;
- teža = 15.4 kg;
GARANCIJA
- splošna 1 leto.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!