Najljubši izdelki

OGLASNA VITRINA - vodotesna na stojalu 75x70cm 2x3® - za 6xA4 SGS16A4W

2x3® vodotesna OGLASNA VITRINA na STOJALU s prostorom za 6 A4 listov in zunanjimi merami 75x70cm. Piši-Briši MAGNETNO hrbtišče bele barve ter polikarbonatno steklo v vratcih s ključavnico in dvema ključema.
Proizvajalec: 2x3®
Cena:
Cena z DDV: 356,24 €
Prodajna cena: 302,80 €
Cena brez DDV: 248,20 €
Popust: -53,44 €
DDV: 54,60 €
Izdelek na zalogi
Opis

Vodotesna oglasna vitrina na stojalu evropske blagovne znamke 2x3® z belo magnetno tablo je namenjena pritrjevanju papirnatega materiala z magnetki, lahko pa se po njej piše tudi s Piši-Briši markerji. Stabilna postavitev ali pritrditev na tla

Vitrina je zaščitena s ključavnico proti nepooblaščenemu odpiranju, polikarbonatno steklo v dvižnih vratcih, ki se jih dvignjena nasloni na vgrajeni palici, pa zdrži marsikaj. Na zadnji, zunanji strani vitrine je pocinkana pločevina za poudarjeno robustnost in dolgotrajno uporabo. 

IME ARTIKLA:
 2x3® vodotesna oglasna vitrina na stojalu z belo magnetno tablo 
KODA ARTIKLA:
 SGS16A4W 
OGLASNA POVRŠINA:
 mere 62.4 x 67 cm (višina x širina),
 prostor za 6 listov v A4 formatu (297 x 210 mm) – 2 vrsti s po tremi pokončnimi listi.
 Lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov in suhobrisnih Piši-Briši markerjev (za brisanje lahko uporabite magnetno gobico, krpico iz mikrovlaken, po potrebi pa tudi vlažno gospodinjsko gobasto krpo za gladke površine). 
NAMEMBNOST:
 za ZUNANJO VSEVREMENSKO UPORABO (vodoodporna konstrukcija), lahko pa tudi v PISARNI ali na HODNIKU. 
 Prikaz željenega papirnatega materiala, s pokrovom proti nepooblaščenemu odstranjevanju ali dodajanju vsebine, kot se to ponavadi dogaja pri oglasni deski. 
MONTAŽA:
 1. korak: sestavitev stojala, nato nanj pritrdi vitrina (montažni material priložen),
 2. korak: za fiksno pritrditev na tla se lahko prevrta nogi in ju privijači na podlago (vijakov za privijačenje v tla ni v kompletu, lahko pa se spodnji del stojala enostavno zabetonira).
ARTIKEL VSEBUJE:
 vitrino z dvižnimi vratci, na okvir pritrjeni podporni palici, stojalo za vitrino, ključavnico s ključi ter montažni pribor. 
DODATNO:
 dokup magnetkov ali Piši-Briši markerjev. 

MERE in TEŽE:
 višina vitrine = 70.4 cm,
 širina vitrine = 75 cm,
 višina oglasne površine = 62.4 cm,
 širina oglasne površine = 67 cm,
 globina okvirja = 4.6 cm,
 skupna višina = 176 cm,
 dolžina nog = 60 cm,
 teža = 17.8 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2 leti.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!