Najljubši izdelki

OGLASNA VITRINA - vodotesna na stojalu 53x70cm 2x3® - za 4xA4 NGS14A4W

2x3® vodotesna OGLASNA VITRINA na DROGU s prostorom za 4 A4 liste in zunanjimi merami 53x70cm. Piši-Briši MAGNETNO hrbtišče bele barve ter polikarbonatno steklo v vratcih s ključavnico in dvema ključema.
Proizvajalec: 2x3®
Cena:
Cena z DDV: 374,54 €
Prodajna cena: 318,36 €
Cena brez DDV: 260,95 €
Popust: -56,18 €
DDV: 57,41 €
Izdelek na zalogi
Opis

Vodotesna oglasna vitrina na drogu evropske blagovne znamke 2x3® z belo magnetno tablo je namenjena pritrjevanju papirnatega materiala z magnetki, lahko pa se po njej piše tudi s Piši-Briši markerji. Stabilna postavitev ali pritrditev na tla. 

Vitrina je zaščitena s ključavnico proti nepooblaščenemu odpiranju, polikarbonatno steklo v dvižnih vratcih, ki se jih dvignjena nasloni na vgrajeni palici, pa zdrži marsikaj. Na zadnji, zunanji strani vitrine je pocinkana pločevina za poudarjeno robustnost in dolgotrajno uporabo. 

IME ARTIKLA:
 2x3® vodotesna oglasna vitrina na drogu z belo magnetno tablo 
KODA ARTIKLA:
 NGS14A4W 
OGLASNA POVRŠINA:
 mere 62.4 x 45 cm (višina x širina),
 prostor za 4 liste v A4 formatu (297 x 210 mm) – 2 vrsti s po dvema pokončnima listoma.
 Lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov in suhobrisnih Piši-Briši markerjev (za brisanje lahko uporabite magnetno gobico, krpico iz mikrovlaken, po potrebi pa tudi vlažno gospodinjsko gobasto krpo za gladke površine). 
NAMEMBNOST:
 za ZUNANJO VSEVREMENSKO UPORABO (vodoodporna konstrukcija), lahko pa tudi v PISARNI ali na HODNIKU. 
 Prikaz željenega papirnatega materiala, s pokrovom proti nepooblaščenemu odstranjevanju ali dodajanju vsebine, kot se to ponavadi dogaja pri oglasni deski. 
MONTAŽA:
 1. korak: iz dveh delov se sestavi noga, nato nanjo pritrdi vitrina (montažni material priložen),
 2. korak: za fiksno pritrditev na tla se lahko prevrta okrogla noga in jo privijači na podlago (vijakov za privijačenje v tla ni v kompletu, lahko pa se spodnji del noge enostavno zabetonira).
ARTIKEL VSEBUJE:
 vitrino z dvižnimi vratci, na okvir pritrjeni podporni palici, nogo iz dveh delov, ključavnico s ključi ter montažni pribor. 
DODATNO:
 dokup magnetkov ali Piši-Briši markerjev. 

MERE in TEŽE:
 višina vitrine = 70.4 cm,
 širina vitrine = 53 cm,
 višina oglasne površine = 62.4 cm,
 širina oglasne površine = 45 cm,
 globina okvirja = 4.6 cm,
 skupna višina = 192 cm,
 premer podnožja = 45 cm,
 dimenzije droga = 7 x 7 cm,
 teža = 17.8 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2 leti.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!