Zanimivi artikli

Piši-Briši TABLA - moder oblak 75x115cm Rocada SkinBoard NBT-6450CL

Rocada Piši-Briši TABLA SkinBoard 100x150cm z obliko oblaka ter MODRO pisalno površino za suhobrisne markerje in magnetke + pribor za montažo s 4-imi stenskimi konzolami ter 40cm POLIČKA.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Prodajna cena: 103,70 €
Cena brez DDV: 85,00 €
DDV: 18,70 €
Izdelek na zalogi
Opis

Skin Board modra magnetna tabla z obliko oblaka španske blagovne znamke ROCADA je namenjena zapisovanju idej in zamisli, ko je pritrjena na steno. 

Prašno lakirana pisalna površina je namenjena hitremu in enostavnemu brisanju Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. S pazljivostjo pri izbiri čistilnih sredstev (ne smejo vsebovati alkohola ali abrazivnih sredstev) je dolgoletna in neproblematična uporaba zagotovljena. Tabli je priložen montažni pribor ter odstranljiva polička za markerje

IME ARTIKLA:
 Rocada Skin Board modra magnetna tabla z obliko oblaka 
KODA ARTIKLA:
 NBT-6450CL 
PISALNA POVRŠINA:
 mere 75 x 115 cm (višina x širina).
 Prašno lakirana pločevina v modri barvi,
 primerna za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolnoma čisto pisalno površino uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 
NAMEMBNOST:
 za ŠOLSKE HODNIKE, PISARNO ali DOM ter SPECIFIČNE KOMERCIALNE PROSTORE (telovadnica, fitnes, trgovina, čakalnica, proizvodnja).
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Modre table so najbolj primerne za uporabo v svetlejših prostorih. 
MONTAŽA:
 1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priloženega kartona, ki ima vrisane pozicije konzol glede na postavitev table,
 2. korak: izvrtanje 4-ih lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol v steno,
 3. korak: tablo se nato fiksira na magnetne stenske konzole.
 Pozicija table na steni je ležeča. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 modro magnetno tablo, poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložki za stensko montažo. 
DODATNO:
 dokup začetnega kompleta za bele magnetne table. 

MERE in TEŽE:
 višina table = 75 cm,
 širina table = 115 cm,
 dolžina poličke = 40 cm,
 debelina table = 1 cm (debelina pločevine je 0.7 mm),
 teža table = 6.9 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!