Zanimivi artikli

ZAČETNI KOMPLET za bele table Piši-Briši® Starter 5000

Piši-Briši® ZAČETNI KOMPLET Starter z MARKERJI v 4-ih barvah, magnetno GOBICO Mouse za suho brisanje, 250ml razpršilnim ČISTILOM Whitey za popolno belino table in MAGNETKI Button za pritrjevanje papirja.
Proizvajalec: Piši-Briši®
Cena:
Prodajna cena: 15,86 €
Cena brez DDV: 13,00 €
DDV: 2,86 €
Izdelek na zalogi
Opis

Začetni pribor za Piši-Briši® bele magnetne table, flipcharte ali planerje. Vsebuje vse, kar potrebujete za uspešno prezentacijo.
 
Pribor vsebuje:
 2x3® markerje različnih barv za suho brisanje na Piši-Briši belih magnetnih tablah (črna, modra, rdeča in zelena barva);
 magnetno gobico za suho brisanje;
 čistilo za popolno belino table;
 barvne magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!