Najljubši izdelki

KOMPLET PRIBORA za bele table Piši-Briši® Starter 5000

Piši-Briši® začetni KOMPLET za bele table vsebuje markerje 4-ih barv v etuiju, magnetno gobico za suho brisanje, čistilo za popolno belino ter barvne magnetke.
Proizvajalec: Piši-Briši®
Cena:
Prodajna cena: 15,86 €
Cena brez DDV: 13,00 €
DDV: 2,86 €
Izdelek na zalogi
Opis

Začetni pribor za Piši-Briši® bele magnetne table, flipcharte ali planerje. Vsebuje vse, kar potrebujete za uspešno prezentacijo.
 
Pribor vsebuje:
 2x3® markerje različnih barv za suho brisanje na Piši-Briši belih magnetnih tablah (črna, modra, rdeča in zelena barva);
 magnetno gobico za suho brisanje;
 čistilo za popolno belino table;
 barvne magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!