Najljubši izdelki

OPOMNIK iz PLUTE 28x49cm Securit® - morski kit CBWHALE

Securit® stenski OPOMNIK iz PLUTE 28x49cm z obliko morskega kita za pripenjanje papirja na njegovo površino z bucikami + samolepilni trakovi za montažo ter šest bucik.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 12,20 €
Cena brez DDV: 10,00 €
DDV: 2,20 €
Izdelek na zalogi
Opis

OPOMNIK s površino iz PLUTE nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjen pripenjanju fotografij, papirnatega materiala ali drugih lahkih predmetov z namenom, da so pri roki pomembne informacije ali pa stvari s čustveno noto. 

Površina za pripenjanje je iz naravne plute, pridobljene z obdelavo skorje hrasta plutovcav kompletu z njo pa so še bucike za pripenjanje (6x) ter samolepilni trakovi za hitro in enostavno pritrditev na katerokoli ravno površino, ker pa so na "ježek" princip, lahko tablo potegnete s stene in jo uredite na mizi ali pultu 

IME ARTIKLA: 
 Securit® opomnik iz plute 
KODA ARTIKLA: 
 CBWHALE 
NAMEMBNOST:
 pripenjanje papirnatega materiala na oglasno površino z uporabo risalnih žebljičkov ali bucik. Ali pa samo za zabavo... 
ARTIKEL VSEBUJE:
 tablo iz plute, 6 bucik in samolepilne trakove za stensko montažo. 
DODATNO: 
 dokup dodatnih bucik. 

MERE in TEŽE:
 širina table = 49.5 cm, 
 višina table = 27.5 cm, 
 debelina table = 0.5 cm, 
 teža table = 0.12 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!