Ne spreglejte

KREDNA TABLA - stenska 78x58cm Securit® Living Wall s PLUTO LWGY78

Stenska KREDNA TABLA 78x58cm Securit® Living Wall s sivo pisalno površino iz melamina in vstavki iz PLUTE. Odporna na UV žarke, madeže markerjev ter praske. V kompletu z markerjem s tekočo kredo, 6 bucikami in priborom za montažo.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 61,00 €
Cena brez DDV: 50,00 €
DDV: 11,00 €
Izdelek na zalogi
Opis

Living Wall KREDNA TABLA sive barve nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjena sporočilom, ustvarjenih s krednimi markerji ali pripenjanju papirnatih listkov z bucikami.

HDF osnova na katero je nanešen sloj melamina, ter vstavki iz naravne plute. Odpornost na UV žarke, prav tako se površina ne razbarva ali spraska (ob normalni uporabi seveda!). Dodan marker s tekočo kredo, bucike in montažni pribor. 

IME ARTIKLA
 Securit® Living Wall kredna tabla z vstavki iz plute.
KODA ARTIKLA
 LWGY78
ARTIKEL VSEBUJE
 tablo s priloženim belim krednim markerjem, 6-imi bucikami ter vložki in vijaki za stensko montažo preko lukenj v kotih table.
DODATNO
 Dokup čistila (šifra SECCLEANKL) ali posebne gobice za črne table (šifra SPONGE2).
NAČIN UPORABE
 video za uporabo markerjev s tekočo kredo.

MERE in TEŽE
 78 x 58 x 1.5 cm, 
 teža 4 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!