Najljubši izdelki

ČRNA TABLA na podstavku Securit® Silhouette Wood - zdravo FBTCIAO

Securit® vodoodporna ČRNA TABLA Silhouette 21x35cm s pozdravom CIAO na lesenemu PODSTAVKU z obojestransko pisalno površino za mokrobrisne markerje s tekočo kredo + BEL marker.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 12,20 €
Cena brez DDV: 10,00 €
DDV: 2,20 €
Izdelek na zalogi
Opis

Silhouette NAMIZNA KREDNA TABLA - idealne za na mizo, pult ali polico. Kompakten lesen lakiran podstavek varno drži dvostransko črno pisalno površino. Držalo za pisalo je v lesenem postavku. Notranja ali zunanja uporaba, v kompletu s KREDAMARKER-jem. Trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave.

IME ARTIKLA:
 Securit Silhouette NAMIZNA KREDNA TABLA.
KODA ARTIKLA:
 FBTCIAO
NAMEMBNOST:
 Predstavitev cene ali ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Namizno kredno tablo v kompletu s KREDAMARKER-jem.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 21 x 35 x 6 cm;
 teža 0.2 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!