Najljubši izdelki

ČRNA TABLA - zapična Securit® Silhouette Stick - puščica FBSARROW

Securit® vodoodporna ČRNA USMERJEVALNA PUŠČICA Silhouette 67x49cm na zapični PALICI z obojestransko pisalno površino za mokrobrisne markerje s tekočo kredo + BEL marker.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 15,86 €
Cena brez DDV: 13,00 €
DDV: 2,86 €
Izdelek na zalogi
Opis

Silhouette usmerjevalna puščica na palici je odlična rešitev za usmerjevalne oznake, ki se jih s konico palice zapiči v katerokoli mehko površino. Precizno izrezane oblike predmetov ali živali iz močne in fleksibilne mase, po katerih se piše z markerji s tekočo kredo, in to na obeh straneh.

IME ARTIKLA:
 Securit Silhouette USMERJEVALNA PUŠČICA na PALICI.
KODA ARTIKLA:
 FBSARROW
NAMEMBNOST:
 Usmerite svoje stranke na pravo pot.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Usmerjevalno puščico na priostreni palici in bel marker s tekočo kredo.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzije 67 x 49.2 x 0.2 cm;
 teža 0.3 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!