Najljubši izdelki

ČRNA TABLA - zapična Securit® Silhouette Stick - pravokotnik FBSRECTANGLE

Securit Silhouette USMERJEVALNA TABLICA na PALICI, v kompletu z belim markerjem (tekoča kreda). Fleksibilna črna površina z odpornostjo na UV svetlobo, madeže in praske ter velikostjo 73x45cm.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 15,86 €
Cena brez DDV: 13,00 €
DDV: 2,86 €
Izdelek na zalogi
Opis

Silhouette usmerjevalna tablica na palici je odlična rešitev za usmerjevalne oznake, ki se jih s konico palice zapiči v katerokoli mehko površino. Precizno izrezane oblike predmetov ali živali iz močne in fleksibilne mase, po katerih se piše z markerji s tekočo kredo, in to na obeh straneh.

IME ARTIKLA:
 Securit Silhouette USMERJEVALNA TABLICA na PALICI.
KODA ARTIKLA:
 FBSRECTANGLE
NAMEMBNOST:
 Podajte informacijo ali idejo.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Usmerjevalno tablico na priostreni palici in bel marker s tekočo kredo.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 73x45 cm;
 teža 0,42 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!