Najljubši izdelki

OPOMNIK iz PLUTE in ČRNIH TABEL Securit® Hexagon FBCBHEX

Securit® stenski OPOMNIK iz ŠTIRIH šesterokotnih tablic za uporabo mokrobrisnih markerjev s tekočo kredo in TREH heksagonalnih tablic iz PLUTE za pripenjanje papirja na njeno površino z bucikami + samolepilni trakovi za montažo, BEL marker ter šest bucik.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 17,08 €
Cena brez DDV: 14,00 €
DDV: 3,08 €
Izdelek na zalogi
Opis

Stenski ORGANIZER v SATOVJU nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjen pisanju opomnikov s kredamarkerji ali pa pripenjanju stvari s čustveno noto na vidno mesto. 

Črne table imajo gladko površino iz lakiranega in obstojnega melamina za markerje s tekočo kredo, ki se jih briše z mokro krpo, table iz plute za pripenjanje pa imajo površino pridobljeno z obdelavo skorje hrasta plutovca. V kompletu s tablami je bel kredamarker in bucike za pripenjanje (6x). Vse table imajo samolepilne trakove za hitro in enostavno pritrditev na katerokoli ravno površino, ker pa so na "ježek" princip, lahko posamezno tablo potegnete s stene in jo uredite na mizi ali pultu

IME ARTIKLA: 
 Securit® stenski organizer v satovju 
KODA ARTIKLA: 
 FBCBHEX 
NAMEMBNOST:
 stenski opomnik ali organizator lahkih predmetov. Ali pa samo za zabavo... 
ARTIKEL VSEBUJE:
 4 črne table, 3 table iz plute, 1 kredamarker, 6 bucik in samolepilne trakove za stensko pritrditev. 
DODATNO: 
 dokup dodatnih bucik. 

MERE in TEŽE:
 širina posamezne table = 15.5 cm, 
 višina posamezne table = 18 cm, 
 debelina posamezne table = 0.3 cm, 
 teža posamezne table = 0.2 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!