Najljubši izdelki

ČRNA TABLA - stenska Securit® Silhouette - oblak FBCLOUD

Securit Silhouette ČRNA KREDNA TABLA - oblak, 49x30cm, v kompletu s KREDAMARKER-jem in trakovi za stensko montažo, upogljiva in odporna na praske ter UV žarke,
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 13,42 €
Cena brez DDV: 11,00 €
DDV: 2,42 €
Izdelek na zalogi
Opis

Različne oblike za vsako okolje (20 različnih stilov na voljo). 7 različnih barv kredamarkerjev zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. 

Zabavno – enostavno – poučno – praktično – interaktivno – preprosto – Piši-Briši.

Za uporabo: menijev, promocij, nakupovalnih seznamov, opomnikov, komunikacije. Ali samo za zabavo...

Securit Silhouette ČRNA KREDNA TABLA - oblak, v kompletu s KREDAMARKER-jem in trakovi za stensko montažo, upogljiva in odporna na praske ter UV žarke.

ciscenje z vodo krogci

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!