Najljubši izdelki

ETIKETE Piši-Briši - zapične Securit® Silhouette - 5x oglata TAGRECTANGLE5

Securit Silhouette ETIKETA na PALČKI z obliko okvirčka, komplet 5-ih z belim markerjem (tekoča kreda), fleksibilne z odpornostjo na UV svetlobo, madeže in praske ter velikostjo 8x18cm.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 6,10 €
Cena brez DDV: 5,00 €
DDV: 1,10 €
Izdelek na zalogi
Opis

Silhouette črne etikete so izredno prebrisana rešitev za pisne oznake na palčki, ki se jih s konico zapikne v katerokoli mehko površino.

Precizno izrezane oblike predmetov ali živali iz močne in fleksibilne mase, po katerih pišete z markerji s tekočo kredo na obeh straneh. Dvostranske in odporne na UV svetlobo, madeže ter praske.

IME ARTIKLA:
 Securit Silhouette ETIKETA na PALČKI.
KODA ARTIKLA:
 TAGRECTANGLE5
NAMEMBNOST:
 Predstavitev cene ali ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 5 etiket na palčki z obliko okvirčka in bel marker s tekočo kredo.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 8x18 cm;
 teža 0,09 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!