Najljubši izdelki

ČRNA ETIKETA - zapična Securit® Silhouette - 5x metuljček TAGBUTTERFLY5

Securit® petorček zapičnih in vodoodpornih ČRNIH ETIKET Silhouette 18x7cm z obliko METULJČKA na OSTI ter obojestransko pisalno površino za mokrobrisne markerje s tekočo kredo + BEL marker.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 6,10 €
Cena brez DDV: 5,00 €
DDV: 1,10 €
Izdelek na zalogi
Opis

Silhouette črne etikete so izredno prebrisana rešitev za pisne oznake na palčki, ki se jih s konico zapikne v katerokoli mehko površino.

Precizno izrezane oblike predmetov ali živali iz močne in fleksibilne mase, po katerih pišete z markerji s tekočo kredo na obeh straneh. Dvostranske in odporne na UV svetlobo, madeže ter praske.

IME ARTIKLA:
 Securit Silhouette ETIKETA na PALČKI.
KODA ARTIKLA:
 TAGBUTTERFLY5
NAMEMBNOST:
 Predstavitev cene ali ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 5 etiket na palčki z obliko metuljčka in bel marker s tekočo kredo.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 18 x 7.5 x 0.1 cm;
 teža 0.03 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!