Ne spreglejte

ČRNA TABLA na podstavku Securit® Silhouette Wood - kiss FBTKISS

Securit® vodoodporna ČRNA TABLA Silhouette 35x21cm z napisom KISS na lesenemu PODSTAVKU z obojestransko pisalno površino za mokrobrisne markerje s tekočo kredo + BEL marker.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 14,64 €
Cena brez DDV: 12,00 €
DDV: 2,64 €
Izdelek na zalogi
Opis

Silhouette NAMIZNA KREDNA TABLA - idealne za na mizo, pult ali polico. Kompakten lesen lakiran podstavek varno drži dvostransko črno pisalno površino. Držalo za pisalo je v lesenem postavku. Notranja ali zunanja uporaba, v kompletu s KREDAMARKER-jem. Trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave.

IME ARTIKLA:
 Securit Silhouette NAMIZNA KREDNA TABLA.
KODA ARTIKLA:
 FBTKISS
NAMEMBNOST:
 Predstavitev cene ali ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Namizno kredno tablo v kompletu s KREDAMARKER-jem.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 35 x 21 x 6 cm;
 teža 0.3 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!