Ne spreglejte

ČRNA TABLA na podstavku Securit® Silhouette Wood - mini miks FBTMIX3

Securit® tris mini vodoodpornih ČRNIH TABEL Silhouette 10x13cm z oblikami SKODELICE, ČAJNIKA in KROŽNIKA s PRIBOROM na lesenemu PODSTAVKU z obojestransko pisalno površino za mokrobrisne markerje s tekočo kredo + BEL marker.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 9,76 €
Cena brez DDV: 8,00 €
DDV: 1,76 €
Izdelek na zalogi
Opis

NAMIZNE SILHUETNE MINI KREDNE TABLE so stroškovno učinkovite, ekološke in imajo posebno, osebno noto komunikacije. Idealne so kot orodje za prodajo podjetjem, ki z uporabo markerjev s tekočo kredo ustvarijo osebno sporočilo ali narisano sliko. Pisanje na vsako črno tablico je izjemo enostavno, ko pa je sporočilo zastarelo, se ga preprosto zbriše in začne znova. Največji učinek se s tablicami doseže, ko se jih postavi na posamezne izpostavljene jedilne mize, police ali pri blagajni. Idealen pripomoček za spodbujanje akcije, dajanje navodil ali ponujanje storitev kot posamezne informacije.

IME ARTIKLA:
 Securit Sandwich ULIČNA KREDNA TABLA.
KODA ARTIKLA:
 FBTMIX3
NAMEMBNOST:
 Za KAVARNO ali RESTAVRAVIJO. Promocija ponudbe ali predstavitev ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 3x mini tablice na lesenem podstavku. V kompletu - ŠALČKA, ČAJNIK in KROŽNIK s PRIBOROM.
 Odstranljiva pisalna površina je vodoodporna in neporozna.
DODATNO:
 Dokup kredamarkerjev, gobice in čistila.
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 10 x 12 x 2 cm;
 teža 0,12 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!