Najljubši izdelki

ČRNA TABLA na stojalu 115x60cm Securit® MultiBoard - srebrn okvir SBMSS115X

Securit MultiBoard ČRNA KREDNA večnamenska TABLA 115x60cm iz večslojno lakiranega trdega lesa za vsevremensko uporabo, s srebrnim okvirjem.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Cena z DDV: 61,00 €
Prodajna cena: 51,85 €
Cena brez DDV: 42,50 €
Popust: -9,15 €
DDV: 9,35 €
Izdelek na zalogi
Opis

MultiBoard ulična črna lesena tabla nizozemske blagovne znamke Securit® omogoča sestavljanje v diskretno pregrado. Tako prihranite prostor in zaščitite goste pred vetrom. Velika oglasna površina vam omogoča krajo pozornosti mimoidočih s posebnimi, dnevnimi sporočili.

Pisanje z markerji, ki vsebujejo tekočo kredo na črno površino iz melamina je izjemo enostavno, če želite ustvariti nov napis ali reklamo, tablo obrišete z mokro krpo, kar je ključnega pomena pri stalni komunikacji z obstoječimi ali potencialnimi strankami. Možna je ležeča ali pokončna montaža na steno, visenje s stropa, ali pa z nekaj dodatnimi kosi velika oglasna površina na tleh. S priloženimi nogami lahko kjerkoli stoji sama od sebe.

IME ARTIKLA:
 Securit® MultiBoard ULIČNA črna lesena tabla.
KODA ARTIKLA:
 SBMSS115X
NAMEMBNOST:
 Za dnevno komunikacijo z obstoječimi ali potencialnimi strankami. Uporaba kredamarkerjev za hitro in enostavno (mokro) brisanje. Predvsem za zunanjo, lahko pa seveda tudi notranjo uporabo.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Črno tablo s srebrnim okvirjem, set za stensko ali stropno montažo ter nogi sa samostoječo postavitev.
DODATNO:
 dodatni kosi artikla omogočajo modularno sestavo v pregrado.
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 115x60 cm;
 teža 6 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!