Najljubši izdelki

LUČKA za osvetlitev črnih tabel Securit® Led LPBL1

Securit® LED svetilka za osvetljevanje ULIČNIH črnih TABEL s kontrastno reklamo tudi v slabših svetlobnih pogojih ali temi.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 45,14 €
Cena brez DDV: 37,00 €
DDV: 8,14 €
Izdelek na zalogi
Opis

LED svetilka za osvetljevanje ULIČNIH črnih TABEL nizozemske blagovne znamke Securit® je dober način, kako reklamni tabli omogočiti dobro vidnost tudi v slabših svetlobnih pogojih ali temi. Ker gre za vodotesno izvedbo, je lahko tudi kratkotrajno izpostavljena dežju. 

Predviden je priklop na vir elektrike (vtičnica), možna pa je tudi uporaba akumulatorske baterije. Nastavljiv vrat za poljubno osvetljevanje in močna zaponka za pripenjanje na vrh table. 

IME ARTIKLA:
 Securit® LED svetilka za ulične table.
KODA ARTIKLA:
 LPBL1
BARVA OHIŠJA:
 črna.
ARTIKEL VSEBUJE:
 LED svetilko s kablom.
DODATNO:
 dokup MCSBATT akumulatorja za 11/22 h osvetlitev brez priklopa na električno omrežje.

MERE in TEŽE:
 dolžina = 11 cm;
 širina = 7.5 cm;
 višina = 31 cm;
 teža = 0.5 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!