Najljubši izdelki

ČRNA TABLA na A stojalu 138x70cm Securit® DeLuxe - bordo okvir SBSM135

Securit Sandwich ULIČNA KREDNA TABLA 70x138cm z vsevremenskim lesenim lakiranim okvirjem mahagonijeve barve in črno površino za enostavno čiščenje, odporno na praske. Centralna veriga za stabilnost.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 152,50 €
Cena brez DDV: 125,00 €
DDV: 27,50 €
Izdelek na zalogi
Opis

Ulične črne kredne table sestavlja trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Preprosto čiščenje črne pisalne površine, ki je odporna proti UV žarkom, praskam, obarvanju in bledenju. Tečaji in veriga so iz nerjavečega jekla. Zasnovan, ne le za zagotavljanje največje funkcionalnosti z elegantnimi modeli, ampak tudi, da vzdrži intenzivno dnevno uporabo in težke vremenske razmere.

IME ARTIKLA:
 Securit Sandwich ULIČNA KREDNA TABLA.
KODA ARTIKLA:
 SBSM135
NAMEMBNOST:
 Za KAVARNO ali RESTAVRAVIJO. Promocija ponudbe ali predstavitev ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Leseno kredno tablo z okvirjem mahagonijeve barve.
DODATNO:
 Dokup kredamarkerjev, gobice in čistila.
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 70x138cm;
 teža 19,2 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!