Najljubši izdelki

ČRNA TABLA na A stojalu 120x55cm Securit® DeLuxe - bordo okvir SDTM120

Securit Duplo Top ULIČNA lesena KREDNA TABLA 55x120cm na A stojalu, vsevremenski okvir mahagonijeve barve s pisalno površino za enostavno čiščenje, ki se ne spraska. Na vrhu pritrjena dodatna odstranljiva tabla. Centralna veriga za stabilnost.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 108,58 €
Cena brez DDV: 89,00 €
DDV: 19,58 €
Izdelek na zalogi
Opis

Ulične črne kredne table sestavlja trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Preprosto čiščenje črne pisalne površine, ki je odporna proti UV žarkom, praskam, obarvanju in bledenju. Tečaji in veriga so iz industrijsko nerjavečega jekla. Zasnovan, ne le za zagotavljanje največje funkcionalnosti z elegantnimi modeli, ampak tudi, da vzdrži intenzivno dnevno uporabo in težke vremenske razmere.

IME ARTIKLA:
Securit Duplo Top ULIČNA lesena KREDNA TABLA
KODA ARTIKLA:
SDTM120
NAMEMBNOST:
Promocija ponudbe ali predstavitev ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
Leseno kredno tablo z okvirjem mahagonijeve barve.
DODATNO:
Dokup kredamarkerjev, gobice in čistila.
MERE in TEŽE:
dimenzija 55 x 120 cm;
teža 11.2 kg.
 

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!