Ne spreglejte

BELA TABLA - mobilna 100x150cm Rocada SkinBoard - projekcijska NBT-6875MAT

Rocada mobilna BELA TABLA SkinBoard 100x150cm na KOLESCIH z matirano pisalno površino za projiciranje slike s projektorja ali suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + 96cm POLIČKA.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Cena z DDV: 291,58 €
Prodajna cena: 247,84 €
Cena brez DDV: 203,15 €
Popust: -43,74 €
DDV: 44,69 €
Preveri rok dobave.
Opis

MOBILNA PROJEKCIJSKA SkinBoard bela magnetna tabla z matirano površino španske blagovne znamke ROCADA je namenjena projeciranju slike s projektorja ali normalni uporabi s Piši-Briši markerji. Preseneča z domišljeno (patentirano) zasnovo brez okvirja ter minimalističnim dizajnom za zahtevnejše kupce. Stojalo omogoča montažo table na sprednjo in zadnjo stran, kar pri dokupljeni dodatni tabli (katerakoli SkinBoard tabla z merami 100x150cm) pomeni obojestransko uporabo

Prašno lakirana pisalna površina z matirano površino je namenjena hitremu in enostavnemu brisanju Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. S pazljivostjo pri izbiri čistilnih sredstev je dolgoletna in neproblematična uporaba zagotovljena. Tabli je priložen montažni pribor ter polička za markerje, ki jo lahko pritrdite na spodnji rob table, ali pa tudi ne.

IME ARTIKLA:
 Rocada SkinBoard mobilna projekcijska tabla na kolesih
KODA ARTIKLA:
 NBT-6875MAT
PISALNA POVRŠINA:
 mere 100 x 150 cm (višina x širina).
 Prašno lakirana pločevina z matirano površino,
 primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z običajno magnetno gobico ostajajo maščobne sledi Piši-Briši markerjev, ki jih umeten filc (preveč gladek in premalo grabljiv) enostavno ne more potegniti s površine table. Ponavadi smo priporočali uporabo posebnega čistila za Piši-Briši table, z razmahom prodaje mikrovlakenskih krp pa je za čiščenje in popolno belino površine najbolje uporabiti večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija na spraskani tabli z matirano površino je okrnjena ali otežena!!!
NAMEMBNOST:
 za ŠOLO, PISARNO ali DOM.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA:
 1. korak: sestava stojala po priloženih navodilih,
 2. korak: tablo se nato pritrdi na stojalo.
ARTIKEL VSEBUJE:
 projekcijsko magnetno tablo in stojalo na kolesih z zavoro.
DODATNO:
 možnost izdelave laminacijske samolepilne folije s potiskom po željah stranke,
 dokup dodatne table za drugo stran stojala (SkinBoard 100x150cm) ali flipchart letve z blokom papirja (NFP-6430R).

MERE in TEŽE:
 višina pisalne površine = 100 cm,
 širina pisalne površine = 150 cm,
 višina stojala = 187 cm,
 širina stojala = 150 cm,
 debelina cevi stojala = 5 cm,
 globina noge stojala = 55 cm,
 debelina table = 1 cm (debelina pločevine 0.7 mm),
 skupna teža = 31.5 kg.
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Smo odprti in imamo normalni delovni čas, ogled izdelkov pa zaradi trenutnih razmer v državi žal ni možen.