Zanimivi artikli

INTERAKTIVNA TABLA 154x208cm Dr.Board® - s stilus pisalom DB96

Dr.Board® projekcijska bela magnetna tabla 154x208cm z matirano površino za stensko montažo ali pritrditev na mobilno stojalo (v kompletu). Dodano STILUS PISALO za interaktivnost table pri projekciji računalniškega namizja in programov.
Proizvajalec: Dr. Board®
Cena:
Prodajna cena: 1317,60 €
Cena brez DDV: 1080,00 €
DDV: 237,60 €
Izdelek na zalogi
Opis
INTERAKTIVNA TABLA blagovne znamke Dr.Board® ima posebno matirano površino brez sijaja za projekcijo z video projektorja, ki je celo bolj obstojna od emajliranih belih magnetnih tabel (25 let garancije na Piši-Briši funkcijo). Interaktivna tabla omogoča odzivanje računalnika med samo projekcijo, kadar predavatelj glede na odziv poslušalcev spreminja vnaprej pripravljeno učno gradivo ali pa zaradi funkcionalnosti interaktivne table prezentira računalniško tematiko ob sami tabli brez vnaprej pripravljenega programa ali datotek. 
 
Na vrhu table je na palici montiran optični CMOS senzor za zaznavanje položaja stilus pisala na površini table; z dotikanjem njegove konice ob površino table se doseže isti učinek, kot z računalniško miško na zaslonu računalnika.

Za interaktivno tablo torej potrebujete še ustrezen projektor in priklop na računalnik preko priloženega USB kabla in prednaložene programske opreme. Magnetna pisalna površina omogoča uporabo Piši-Briši markerjev (suho brisanje) in magnetkov. Tabla ima v kompletu torej elektronsko stilus pisalo in stojalo na kolesih, je pa v osnovi namenjena tudi stenski montaži.

MERE in TEŽE:
 višina table skupaj z okvirjem = 153.50 cm,
 širina table skupaj z okvirjem = 207.50 cm,
 4:3 format za XGA ali SVGA resolucijo projektorjev, diagonala 96 palcev (244 cm),
 teža table = 21 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 25 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!