Najljubši izdelki

Kombinirano pisalo PILOT Feed GP 2+1 BPKH-50R modro 1904 L

PILOT Feed GP 2+1 kombinirano pisalo z dvema barvama kemičnega svinčnika in 0.5mm tehničnim svinčnikom v istem, MODREM plastičnem ohišju z gumiranim oprijemom. FINE premer kroglice za precizen občutek pri pisanju ter ČRN in RDEČ izpis.
Proizvajalec: PILOT
Cena:
Cena z DDV: 6,00 €
Prodajna cena: 6,00 €
Cena brez DDV: 4,92 €
DDV: 1,08 €
Izdelek na zalogi
Opis

plastična zaponka, gumirano držalo in pritisni mehanizem za skrivanje konice v telo pisala,

- tehnični svinčnik z grafitnimi mincami 0.5 mm (za polnjenje je potrebno odviti ohišje pri gumiranem oprijemu, nato pri vzmeti kovinskega tulca stran potegnete konico ter v odprtino vstavite grafitne mince),

- premer kroglice: Fine=0,7 mm,

- barva črnila: črna in rdeča,

- klasični vložek za vzmetni mehanizem: RFJS-GP.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!