Ne spreglejte

ČRNA TABLA na A stojalu 85x55cm Securit® Woody - tik SBDWTE85

Securit Woody ULIČNA KREDNA TABLA 55x85cm z vsevremenskim lesenim lakiranim okvirjem v tikovi barvi in črno površino za enostavno čiščenje, odporno na praske. Centralna veriga za stabilnost.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 74,42 €
Cena brez DDV: 61,00 €
DDV: 13,42 €
Izdelek na zalogi
Opis

Woody ULIČNA TABLA na A STOJALU nizozemske blagovne znamke Securit® s črno pisalno površino iz melamina je namenjena uporabi MARKERJEV s TEKOČO KREDO. Okvir iz borovega lesa je prevlečen z večimi plastmi kakovostnega laka, odpornega na različne vremenske pojave. Preprosto čiščenje črne pisalne površine, ki je zaradi svoje zasnove odporna tako proti UV žarkom, kot tudi praskam, obarvanju ali bledenju.

Tečaji in veriga so iz industrijskega nerjavečega jekla, prenese pa tudi sunke vetra do 25km/h za intenzivno dnevno uporabo ter težke vremenske razmere.

IME ARTIKLA:
 Securit® Woody ULIČNA A TABLA za markerje s tekočo kredo
KODA ARTIKLA:
 SBDWTE85
NAMEMBNOST:
 Promocija ponudbe ali predstavitev ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Ulično tablo na A stojalu s pripadajočim okovjem.
DODATNO:
 Dokup vodoodpornih kredamarkerjev (SMA610...), gobice in čistila.

MERE in TEŽE:
 85 x 54.5 x 44 cm (V x Š x D),
 teža = 4.7 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!