Ne spreglejte

ČRNA TABLA na podstavku s poličko Securit® Table Caddy CADTE

Securit® MENI namizno stojalo za informacije o stalni ali dnevni ponudbi lahko shranjuje meni ovitek, pribor ali začimbe, lahko pa se ga uporablja kot manjši servirni pladenj s pokončno črno tablo. V kompletu z belim markerjem (tekoča kreda).
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 23,18 €
Cena brez DDV: 19,00 €
DDV: 4,18 €
Izdelek na zalogi
Opis

MENI namizno stojalo ali servirni pladenj nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjen prikazu stalne ali dnevne ponudbe, lahko pa služi tudi kot servirni pladenj. 

V kompletu je stojalo in bel marker s tekočo kredo. Črni tabli imata izrez za prste za dvigovanje in prenašanje, vmes pa je  dovolj prostora za A4 ovitek z jedilnim listom. Priročna elastika drži natisnjeno dnevno ponudbo, na leseni podlagi pa je kovinska zaščita proti zdrsu predmetov pri sami nošnji. 

IME ARTIKLA: 
 Securit® meni namizno stojalo in servirni pladenj
KODA ARTIKLA: 
 CADTE 
NAMEMBNOST: 
 za prikaz ponudbe in uporaba kot servirni pladenj. 
ARTIKEL VSEBUJE: 
 stojalo z leseno podlago v barvi tika, 1x bel marker s tekočo kredo. 
DODATNO: 
 dokup dodatnih kredamarkerjev ali ovitkov za jedilni list (meni).  

MERE in TEŽE
 dimenzije = 34.3 x 22 x 20 cm, 
 teža etikete = 1.1 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!