Ne spreglejte

MENI ovitek z vložki Securit® Leather Range A4 - rjavo usnje MCLRA4RWBR

Securit® Leather Range MENI ovitek iz rjavega usnja in priloženim vstavkom omogoča prikaz 4-ih strani jedilnika v A4 formatu (2 lista obojestransko). Koda MCTIA4 za dodatne prozorne vstavke!
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 25,62 €
Cena brez DDV: 21,00 €
DDV: 4,62 €
Izdelek na zalogi
Opis

Leather Range MENI OVITEK nizozemske blagovne znamke Securit® ima dobro razmerje med ceno in kvaliteto ter platnici iz naravnega usnja s hrapavo teksturo. Meni ovitki so namenjeni vstavljanju jedilnih listov, tiskanih direktno iz urejevalnika besedila ali pa profesionalno dizajniranih letakov z vašo kulinarično ponudbo. 

Meni ovitek je iz naravnega usnja, na prednji platnici pa je na ploščici iz nerjavečega jekla (60 x 30 mm) Menu napis z velikimi tiskanimi črkami za hitro asociacijo na kulinarično ponudbo. Pri ovitku zraven je še dodatna prazna ploščica iz nerjavečega jekla, namenjena gravuri glede na želje stranke. 

V notranjosti je zataknjena prozorna folija (vstavek) za 2 lista (4 strani) v A4 formatu. V kolikor je potreba po prikazu dodatnih strani, se dokupi vstavke s kodo artikla MCTIA4, ki se jih hitro in enostavno vstavi s pritrjeno elastično vrvico. Največje predvideno število vstavkov na ovitek je 10. 

IME ARTIKLA:
 Securit® Leather Range meni ovitek.
KODA ARTIKLA:
 MCLRA4RWBR
FORMAT vstavkov:
 A4 (210 x 297 mm).
BARVA OVITKA:
 Temno rjavo usnje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Meni ovitek s prozornim vstavkom za 2 lista pokončno (prikaz 4-ih strani v A4 formatu).
DODATNO:
 Prozorne folije (vstavki) pod šifro artikla MCTIA4.

MERE in TEŽE:
 dolžina = 33 cm;
 širina = 24 cm;
 višina = 1 cm;
 teža = 370 g.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!