Ne spreglejte

LED SVETILKA baterijska s KREDNO tablico Securit® LPBLTA

Securit namizna LED SVETILKA z vgrajeno polnilno baterijo ter KREDNO TABLICO za označevanje s tekočo kredo. V kompletu svetilka in 3 kredne tablice. Premer 15.5 cm, višina 27.5 cm.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 42,70 €
Cena brez DDV: 35,00 €
DDV: 7,70 €
Izdelek na zalogi
Opis

NAMIZNA LED SVETILKA za postavitev na mizo brez motečega kabla za napajanje. S priloženimi krednimi tablicami za sporočanje dnevne ponudbe ali podajanje drugih relevantnih informacij.

 Vodoodporna proti dežju, dvostopenjska nastavitev svetilnosti (20 ur pri 20-ih lumnih, 10 ur pri 50-ih.), 1 m polnilnega USB kabla, predvidena življenska doba LED diod je 20.000 ur.

IME ARTIKLA:
 LED SVETILKA
KODA ARTIKLA:
 LPBLTA
NAMEMBNOST:
 osvetljevanje terase, mize ali bara.
ARTIKEL VSEBUJE:
 svetilko, polnilni USB kabel ter 3 kredne tablice.
DODATNO:
 dokup markerjev s tekočo kredo, polnilna postaja s kodo MCLDMC10.

MERE in TEŽE:
 premer 15.5 cm, višina 27.5 cm;
 teža 0.6 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.