Najljubši izdelki

TABLIČNI NOSILEC - stenski in magnetni Reflecta Tabula 23228

Reflecta Tabula nosilec tabličnega računalnika na stenah ali vseh magnetnih površinah. Za vse tablice z diagonalo zaslona med 7 in 11“ ter možnostjo ležeče ali pokončne postavitve.
Proizvajalec: reflecta
Cena:
Prodajna cena: 21,96 €
Cena brez DDV: 18,00 €
DDV: 3,96 €
Izdelek na zalogi
Opis

TABULA MAGNETIC tablični nosilec nemške blagovne znamke REFLECTA je namenjen pritrditvi na steno ali magnetno podlago (integriran magnet). 

Ustreza tabličnim računalnikom z diagonalo med 7 in 11˝, pri čemer je lahko tablica postavljena pokonci ali ležeče. Polička na spodnji strani je namenjena stilus pisalu. 

IME ARTIKLA
- reflecta TABULA Magnetic univerzalni tablični nosilec; 
KODA ARTIKLA
- 23228; 
DIAGONALA ZASLONA
- med 7 in 11˝ (17.78 - 27.94 cm); 
DIMENZIJE TABLICE 
- od 185 x 165 x 35 mm do 300 x 165 x 35 mm
NAJVEČJA OBTEŽITEV
- ? (teža samega nosilca je 270 g)
OBRAČANJE TABLICE
- da, pokončna ali ležeča postavitev; 
ARTIKEL VSEBUJE
- nosilec s poličko za pisalo;
UPORABA
- ;

GARANCIJA
- 2 leti.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!