Najljubši izdelki

TABLIČNO STOJALO s ključavnico Reflecta Tabula Lock 23227

Reflecta Tabula Lock nosilec tabličnega računalnika s ključavnico proti kraji. Za vse tablice z diagonalo zaslona med 7 in 11“ ter možnostjo ležeče ali pokončne postavitve.
Proizvajalec: reflecta
Cena:
Prodajna cena: 45,14 €
Cena brez DDV: 37,00 €
DDV: 8,14 €
Izdelek na zalogi
Opis

TABULA LOCK tablični nosilec nemške blagovne znamke REFLECTA je namenjen pritrditvi na pult ali steno z možnostjo varovanja s ključavnico. 

Ustreza tabličnim računalnikom z diagonalo med 7 in 11˝, pri čemer je lahko tablica postavljena pokonci ali ležeče, glava pa omogoča tudi 180° naklon. 

IME ARTIKLA
- reflecta TABULA Lock univerzalni tablični nosilec; 
KODA ARTIKLA
- 23227; 
DIAGONALA ZASLONA
- med 7 in 11˝ (17.78 - 27.94 cm); 
OBRAČANJE TABLICE
- da, pokončna ali ležeča postavitev; 
ARTIKEL VSEBUJE
- nosilec s sistemom za zaklepanje;
UPORABA
- video;

GARANCIJA
- 2 leti.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!