Zanimivi artikli

PREGRADNA VRV - rdeča za STEBRIČEK Securit® Classic Chrome RSCLRPCHRD

Securit® Classic Chrome PREGRADNA VRV za vsevremensko uporabo iz žameta rdeče barve ter koncema s kromiranima kljukama za pritrditev na STEBRIČEK. Mere: 152x4x4cm, teža 1kg.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 30,50 €
Cena brez DDV: 25,00 €
DDV: 5,50 €
Izdelek na zalogi
Opis

PREGRADNA VRV nizozemske blagovne znamke Securit® se pritrdi na ustrezen pregradni stebriček ali stensko kljuko za urejanje dostopa v prostor ter usmerjevanje. 

IME ARTIKLA: 
 Securit® pregradna vrv 
KODA ARTIKLA: 
 RSCLRPCHRD 
NAMEMBNOST
 urejanje dostopa ali usmeritev hoje. 
ARTIKEL VSEBUJE: 
 pregradno vrv s kromiranima kljukama in rdečim vsevremenskim satenom.
DODATNO:
 dokup stebrička ali stenskega nosilca.

MERE in TEŽE:
 dolžina = 1.5 m,
 debelina vrvi = 38 mm,
 teža = 0.5 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Zaradi povečanega obsega pošiljk v predprazničnemu času pri našemu pogodbenemu partnerju Pošta Slovenija priporčajo pošiljanje vseh paketov pred 18.12.2019. Lani so se v istem obdobju dostavni časi namreč izdatno podaljšali !