Najljubši izdelki

SERVIRNI PLADENJ Piši-Briši 60x40cm Securit® - rjav okvir RSTDB60

Securit® SERVIRNI PLADENJ temno rjave barve iz večslojno lakiranega lesa, ki ga lahko uporabljate tudi kot sporočilno tablo. Velikost 60 x 40 cm, trije predelki in ročajni luknji.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 54,90 €
Cena brez DDV: 45,00 €
DDV: 9,90 €
Izdelek na zalogi
Opis

SERVIRNI PLADENJ nizozemske blagovne znamke Securit® je poleg osnovne funkcije namenjen tudi uporabi markerjev s tekočo kredo za napise, sporočila in poslikave ob vašem obroku.

Pladenj je iz večslojno lakiranega naravnega lesa, z možnostjo pisanja po obeh straneh. Kredamarkerji se hitro in enostavno pobrišejo z mokro krpo. Na notranji strani so trije različno veliki predelki in ročajni luknji.

IME ARTIKLA:
 Securit® servirni pladenj za markerje s tekočo kredo.
KODA ARTIKLA:
 RSTDB60;
VELIKOST:
 60 x 40 x 4 cm.
BARVA in MATERIAL STOJALA:
 Večslojno lakiran les temno rjave barve.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Servirni pladenj.
DODATNO:
 Dokup markerjev s tekočo kredo.

MERE in TEŽE:
 dolžina = 60 cm;
 širina = 40 cm;
 višina = 4 cm;
 teža = 1740 g.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!