Ne spreglejte

PEPELNIK - ognjevaren v stenski kaseti Securit® - inox SPSSWM

Securit STENSKI ELEGANTNI PEPELNIK, vsevremensko nerjaveče jeklo, logotip s prižgano cigareto pri odprtini za ogorke, enostavno in higiensko praznenje.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 73,20 €
Cena brez DDV: 60,00 €
DDV: 13,20 €
Izdelek na zalogi
Opis

STENSKI ELEGANTNI PEPELNIK. Visoka stopnja brušenega nerjavečega jekla, ki je odporna na vremenske vplive - nerjaveče jeklene palice za kadilce. Enostavno praznjenje in »antistick« zaščitni premaz proti umazaniji ohranja čist sistem, logotip kajenje pa je prikazan poleg odprtine za ugašanje. Elegantna oblika s sistemom stisnjenega obsega za zmanjšanje dimljenja ter smradu. Nevarnost ponovnega vžiga ognja je eliminirana, saj se cigarete takoj ugasnjejo zaradi pomanjkanja kisika.

IME ARTIKLA:
Securit STENSKI ELEGANTNI PEPELNIK.
KODA ARTIKLA:
SPSSWM
NAMEMBNOST:
Ugašanje cigaret.
ARTIKEL VSEBUJE:
PEPELNIK - stenski.
DODATNO:
-
MERE in TEŽE:
dimenzija 51x11x6 cm;
teža 1.16 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!