Najljubši izdelki

NALEPKE Piši-Briši za markerje s tekočo kredo Securit® - 8x ovalna CSOVAL8

Securit® črna mala NALEPKA ovalne oblike za markerje s tekočo kredo ima močno lepilo za vse površine. V kompletu je 8 malih nalepk črne barve z dimenzijami 8.5 x 5 cm.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 4,88 €
Cena brez DDV: 4,00 €
DDV: 0,88 €
Izdelek na zalogi
Opis

Mala OVALNA NALEPKA nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjena uporabi markerjev s tekočo kredo za napise, sporočila in risbe.

Nalepka ima močno lepilo, zato se jo lahko nalepi na vse podlage in materiale. Ker je relativno gladka, se priporoča uporaba kredamarkerjev, ki se hitro in enostavno pobrišejo z mokro krpo. 

IME ARTIKLA
- Securit® komplet malih ovalnih nalepk črne barve;
KODA ARTIKLA
- CSOVAL8;
DIMENZIJA
- 8 kosov z merami 8.5 x 5 cm;
ARTIKEL VSEBUJE
- 8 malih ovalnih nalepk črne barve;
DODATNO
- dokup markerjev s tekočo kredo;

MERE in TEŽE
- dolžina = 8.5 cm;
- širina = 5 cm;
- teža = 20 g.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!