Ne spreglejte

NALEPKA Piši-Briši za markerje s tekočo kredo 100x45cm Securit® CSWALL100

Securit® črna NALEPKA za markerje s tekočo kredo ima močno lepilo za vse površine. V kompletu je samolepilna folija črne barve z dimenzijami 100x45cm, zvita v rolo.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Cena z DDV: 13,42 €
Prodajna cena: 11,41 €
Cena brez DDV: 9,35 €
Popust: -2,01 €
DDV: 2,06 €
Izdelek na zalogi
Opis

STENSKA NALEPKA nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjena uporabi markerjev s tekočo kredo za napise, sporočila in poslikave na steni ali katerikoli drugi trdi površini.

Nalepka ima močno lepilo, zato se jo lahko nalepi na vse podlage in materiale. Poleg osnovne pravokotne oblike lahko z uporabo škarjic ali ostrega noža izrežete katerokoli poljubno obliko. Ker je relativno gladka, se priporoča uporaba kredamarkerjev, ki se hitro in enostavno pobrišejo z mokro krpo.

IME ARTIKLA:
 Securit® črna NALEPKA.
KODA ARTIKLA:
 CSWALL100
NAMEMBNOST:
 Promocija ponudbe ali ideje.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Pravokotno nalepko - folijo črne barve.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 100x45cm;
 teža 0,2 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!