Najljubši izdelki

ETIKETE Piši-Briši Securit® A8 - 20 belih TAGA8BL

Securit® 20 belih ETIKET z dimenzijo 7.4 x 5.2 cm, v kompletu s črnim markerjem (tekoča kreda), štirimi držali za zapikovanje in dvema za pokončno postavitev.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 12,20 €
Cena brez DDV: 10,00 €
DDV: 2,20 €
Izdelek na zalogi
Opis

ETIKETE nizozemske blagovne znamke Securit® so namenjene prikazu cene artikla ali njegovemu poimenovanju, kadar so popisane s tekočo kredo kredamarkerja in postavljene v bližino artikla. 

V kompletu je 20 belih etiket, črn marker s tekočo kredo, štiri držala za zapikovanje in dve prozorni držali za pokončno postavitev. 

IME ARTIKLA: 
 Securit® etikete v A8 formatu
KODA ARTIKLA: 
 TAGA8BL 
NAMEMBNOST: 
 za uporabo s kredamarkerji za prikaz cene ali kratkega opisa. 
ARTIKEL VSEBUJE: 
 20 etiket bele barve, 1x črn marker s tekočo kredo, 4 pokončne palčke za zapikovanje in 2 prozorna držala zanje. 
DODATNO: 
 dokup dodatnih kredamarkerjev, stojal ali držal.  

MERE in TEŽE
 dimenzija etiket = 7.4 x 5.2 x 0.2 cm, 
 teža etikete = 0.1 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!