Ne spreglejte

DISPLEJ Piši-Briši za vinsko steklenico Securit® - enojni WBWR1

Securit DISPLEJ za VINSKO STEKLENICO s ČRNO KREDNO TABLO in okvirjem iz vsevremenskega lakiranega jekla bakrene bave ter črno tablo za enostavno čiščenje, odporno na praske.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 9,76 €
Cena brez DDV: 8,00 €
DDV: 1,76 €
Izdelek na zalogi
Opis

DISPLEJ za VINSKE STEKLENICE je najbolj enostaven način za prikaz in promocijo vaših izbranih vin. Stablina konstrukcija z izbranimi materiali omogočajo varno in stabilno postavitev še tako ekskluzivne steklenice. Z dodano mini črno kredno tablo v lesenem okvirju lahko svojim strankam sporočite za katero vino gre, njegovo poreklo in morebitno ceno razstavljene steklenice.

IME ARTIKLA:
Securit DISPLEJ za VINSKO STEKLENICO s ČRNO KREDNO TABLO
KODA ARTIKLA:
WBWR1
NAMEMBNOST:
Promocija vin ali drugih pijač.
ARTIKEL VSEBUJE:
Displej za 1 vinsko steklenico s 1 črno kredno tablo.
DODATNO:
Dokup kredamarkerjev.
MERE in TEŽE:
10,5 x 45 cm
0,44 kg

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!